Το ktimatologio-rethymnou.gr χρησιμοποιεί cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την λειτουργία κάποιων υπηρεσιών του. Αποδέχομαι | Μάθετε περισσότερα
Κτηματολόγιο Ρεθύμνου logo

Διαδικασία Υποβολής Δήλωσης

  

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν γίνεται δεκτή η ταχυδρομική υποβολή της δήλωσης.

  Μπορείτε να υποβάλλετε τη δήλωση σας με δύο τρόπους:

  • Ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του Κτηματολογίου, επισυνάπτοντας τα σχετικά αρχεία και καταβάλλοντας το σχετικό τέλος μέσω κάρτας πληρωμών. Στη περίπτωση αυτή μπορείτε να πληρώσετε μόνο με κάρτα, στην οθόνη που θα εμφανιστεί στο τελευταίο βήμα υποβολής της δήλωσης.Αποδεκτές γίνονται  όλες οι χρεωστικές - προπληρωμένες κάρτες και πιστωτικές κάρτες mastercard - visa - american express.Για να υποβάλλετε δήλωση ηλεκτρονικά πατήστε ΕΔΩ  
  • Με επιτόπου υποβολή, κατόπιν ραντεβού, στο Γραφείο Κτηματογράφησης σε έντυπη μορφή.

Αν επιθυμείτε να καταθέσει τη δική σας δήλωση άλλο πρόσωπο στη θέση σας, αρκεί να του δώσετε σχετική εξουσιοδότηση, χωρίς γνήσιο υπογραφής. (Στην περίπτωση αυτή η δήλωση θα πρέπει να είναι συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από εσάς)

Αν επιθυμείτε να  συμπληρώσει και να καταθέσει τη δική σας δήλωση άλλο πρόσωπο στη θέση σας,  θα πρέπει να προσκομίσει αντίγραφο του σχετικού συμβολαιογραφικού πληρεξούσιου.

Στην περίπτωση ανηλίκου, υπογράφουν οι κηδεμόνες που ασκούν την γονική μέριμνα (από κοινού με την προσκόμιση αντιγράφου της ταυτότητάς τους).

Στις υπόλοιπες περιπτώσεις εκπροσώπησης (νομικά πρόσωπα, κηδεμόνας σχολάζουσας κληρονομιάς, εκκαθαριστής κληρονομιάς, σύνδικος πτώχευσης, εκτελεστής διαθήκης) απαιτούνται τα απαραίτητα κάθε φορά νομιμοποιητικά έγγραφα διορισμού.

 

 

Περιοχές
κτηματογράφησης

Δ1 - Έντυπο Δήλωσης του Ν. 2308/1995 (φυσικά πρόσωπα)

Δ2- Έντυπο Δήλωσης του Ν.2308/1995  (νομικά πρόσωπα)

Τα ανωτέρω έντυπα δεν χρησιμοποιούνται για ηλεκτρονική αποστολή της δήλωσης παρά μόνο για ψηφιακή συμπλήρωση και επιτόπια κατάθεση στο Γραφείο Κτηματογράφησης κατόπιν ραντεβού.

 

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ

 Έντυπα Αιτήσεων μετά την υποβολή δήλωσης

Αίτηση Χορήγησης Αντιγράφων (72.83 KB)

Αίτηση Χορήγησης Βεβαίωσης (72.02 KB)

Αίτηση Κατάθεσης συμπληρωματικών στοιχείων (71.49 KB)

Αίτηση Διόρθωσης Στοιχείων Δήλωσης (71.62 KB)

 

 

Copyright © 2024 Κτηματολόγιο Ρεθύμνου | Webhosting and developing by Aspx.gr