Το ktimatologio-rethymnou.gr χρησιμοποιεί cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την λειτουργία κάποιων υπηρεσιών του. Αποδέχομαι | Μάθετε περισσότερα
Κτηματολόγιο Ρεθύμνου logo

Τι είναι η Προανάρτηση

Η Προανάρτηση είναι το επόμενο στάδιο στο οποίο συμμετέχουν οι πολίτες μετά την έναρξη συλλογής δηλώσεων. Με βάση το χρονοδιάγραμμα προγραμματίζεται σε 16 μήνες από την έναρξη συλλογής δηλώσεων. Είναι ένα βοηθητικό στάδιο στο οποίο καλείστε να ελέγξετε και να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία των ιδιοκτησιών σας όπως έχουν προκύψει από την επεξεργασία της δήλωσής σας. Αν βρείτε ελλείψεις ή σφάλματα μπορείτε να τα διορθώσετε εύκολα και ανέξοδα.  Έτσι αποφεύγετε μελλοντική άσκοπη ταλαιπωρία και έξοδα που απαιτούνται στα επόμενα στάδια της διαδικασίας. 

Μέσω της Προανάρτησης θα ενημερωθούν οι δικαιούχοι για την καταγραφή της ιδιοκτησίας τους και θα έχουν τη δυνατότητα, εντός προθεσμίας 45 ημερών από την έναρξη της προανάρτησης, να υποβάλλουν «αίτηση επανεξέτασης στοιχείων», στην οποία θα επισημαίνουν τυχόν σφάλματα που διαπιστώνουν.

Περιοχές
κτηματογράφησης

Δ1 - Έντυπο Δήλωσης του Ν. 2308/1995 (φυσικά πρόσωπα)

Δ2- Έντυπο Δήλωσης του Ν.2308/1995  (νομικά πρόσωπα)

Τα ανωτέρω έντυπα δεν χρησιμοποιούνται για ηλεκτρονική αποστολή της δήλωσης παρά μόνο για ψηφιακή συμπλήρωση και επιτόπια κατάθεση στο Γραφείο Κτηματογράφησης κατόπιν ραντεβού.

 

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ

 Έντυπα Αιτήσεων μετά την υποβολή δήλωσης

Αίτηση Χορήγησης Αντιγράφων (72.83 KB)

Αίτηση Χορήγησης Βεβαίωσης (72.02 KB)

Αίτηση Κατάθεσης συμπληρωματικών στοιχείων (71.49 KB)

Αίτηση Διόρθωσης Στοιχείων Δήλωσης (71.62 KB)

 

 

Copyright © 2024 Κτηματολόγιο Ρεθύμνου | Webhosting and developing by Aspx.gr